SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

2013 július 12.
    Hajós káresemény

A MOL Comfort anyahajó , mely a Steki-Impex Kft csomagját szállította a rajta lévő 4500 konténer között 2013 június 17-én útban Singapore kikötőjéből Jeddah felé, Jemen partjaitól mintegy 200 mérföldre az Indiai óceánon, súlyos viharba került, amiben a hajótestet olyan erők érték, hogy az kettétört. A konténerek egy része azonnal a tengerbe esett. A hajó legénységét sikerült szerencsésen kimenteni.

2013 június 27-én  a hátsórész 1700 konténerrel a 14’26”N 66’26”E koordinátánál elsüllyedt a víz mélysége 4000m.

2013 július 10-én az első rész a maradék konténerrel előzetes több napos tűz eset után elsüllyedt a 19’56”N 65’25”E koordinátánál a víz mélysége 3000m.

A káreset kapcsán a tengeri szállításra vonatkozó szabályok szerint történik a kárrendezés. A cég érdekeit Dr. Szabó Noémi ügyvéd képviseli a történtekkel kapcsolatban.

"July 11, 2013

Urgent Update (No. 24): Incident Involving the Containership MOL Comfort

TOKYO- Mitsui O.S.K. Lines, Ltd. (MOL; President: Koichi Muto) reports the fore part of the containership MOL COMFORT sank in the high seas near 19’56”N 65’25”E (water depth about 3,000m) at 19:00 UTC on July 10 (04:00 on July 11 JST).

We have reported this fact to the flag state of Bahamas, Indian authorities and parties concerned. We will keep the salvage team at the scene to monitor if there is any oil leakage and floating containers.

For more information, please contact:
    Yasuyuki Fukuma, General Manager
    Public Relations Office
    Mitsui O.S.K. Lines, Ltd.
    Tel: +81-3-3587-7015 / Fax: +81-3-3587-7705
    E-mail: pblmo@molgroup.com"

STEKI-IMPEX Kereskedelmi Kft.
    Cím: 1135 Budapest, Mór utca 24.
    Tel.: 06-1-5999-180
    Fax: 06-1-5999-189
    E-mail: steki@steki.hu
    Honlap: www.stekiimpex.hu

2012 április 03.

A STEKI-IMPEX Kereskedelmi Kft termelő – és raktárhelyiségének megvásárlása

Az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázat keretében 3.200.000 forintos vissza nem térítendő támogatásának és a konstrukcióhoz kapcsolódó 3.280.000 forint mikrohitelnek a segítségével vállalkozásunk megvásárolta új termelő – és raktárhelyiségét. A pályázat összköltsége 7.200.000 forint volt.
    Cégünk, igyekezve megfelelni vásárlóink és partnereink igényeinek már új telephelyén a 1135 Budapest, Dévény út 6.(Mór utca 24.) szám alatt folytatja tevékenységét.

A STEKI-IMPEX Kereskedelmi Kft.
    Cím: 1135 Budapest, Dévény út 6
    Tel.: 06-1-5999-180
    Fax: 06-1-5999-189
    E-mail: steki@steki.hu
    Honlap: www.stekiimpex.hu
    www.ujszechenyiterv.gov.hu

Steki-Impex Kft
    ÜZLET és RAKTÁR: MAGYARORSZÁG 1135 BUDAPEST, Mór utca 24.
    Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 16:00; Péntek: 8:00 - 14:00; Szombat, Vasárnap: ZÁRVA
    Tel.: 06-1-5999-180; Fax:06-1-5999-189; E-mail: steki@steki.hu;